ABOUT

What’s SAULL about? De ziel van de band vermengd met de liefde voor (soul)muziek; Dat is SAULL... Deze frisse band laat zich inspireren door vele stijlen, van kleinkunst tot rock en van jazz naar pop. Chocalate Soul is zoals de bandleden het zelf omschrijven. You’ll never know what you're gonna get. De sound van SAULL is altijd in ontwikkeling maar de muzikanten blijven dichtbij zichzelf. Van kleine intieme bezettingen tot aan remixen, SAULL staat te popelen deze te delen met de buitenwereld.

Bij SAULL zijn de teksten geïnspireerd door de mensen om haar heen en hoe zij zelf in het leven staan. Met de muziek hoopt de band mensen te kunnen omarmen en ze in fijne sferen te brengen.  Music Speaks, Music Moves.

De spil van de band is Auke Classens (zangeres/songwriter), zij is begonnen als lerares in Nijmegen. Vervolgens is ze hoofdvak zang gaan studeren te Utrecht (Schumann Akademie/Deeltijd Conservatorium). Op dit moment studeert Auke Docent Muziek bij Codarts te Rotterdam. Daarnaast is ze werkzaam als zancoach/muziekdocent als ook zelfstandig zangeres.

Dankzij haar muziekmaatjes, kunnen ze samen mooie projecten opzetten. SAULL wordt steady ondersteund door: Ivo Koenen (bassist/engineer), Maartje Smedts (toetsenist/backings), Mees Riechelman (drummer/video), Roos Creemers (celliste) en Benjamin Pessy (gitarist). 

SAULL heeft vele optredens gegeven in verschillende bezettingen. Ze kijken wat het beste past bij de omgeving zodat de live-muziek op haar best beleefd kan worden. Van huiskamerconcert tot knusse festivals; the Chocolate Soul will move us SAULL. 

 

Nieuwsgierig? Mail of bel SAULL!