"Een droom komt uit"

Biografie

Leuk dat je een kijkje neemt op mijn site SAULL.

Mijn naam is Auke Classens en ik ben 27 jaar jong. Vanaf juli 2016 heb ik SAULL opgezet, wat staat voor: mijn eigen ziel met liefde voor de (soul)muziek. SAULL is ontstaan, omdat ik mijn passie voor muziek wil delen met anderen via verschillende kanalen zoals: live-optredens, zanglessen/workshops en band-coaching.

Vanaf mijn 6e ben ik mijn eerste muzieklessen gaan volgen bij het Kunstencentrum Jerusalem te Venray. Van blokfluit naar saxofoon, van saxofoon naar zang, van de fanfare naar popbandjes en van zang naar piano. Ik kon er geen genoeg van krijgen en tot heden is mijn muzikale zoektocht nog steeds in ontwikkeling.

Inmiddels heb ik de ‘Bachelor of Music’ afgerond en nu mag ik mezelf zangpedagoog/zangcoach noemen. Deze studie ben ik deeltijd gaan volgen, nadat ik de PABO in Nijmegen heb afgerond. Naast mijn muzikale carrière sta ik ook 1,5 dag per week voor de klas op basisschool de Hommel te Venray.

2017 wordt tevens het jaar van mijn eigen muziek. Ik ben ervan overtuigd dat muziek meer spreekt, dan woorden. En daarom schrijf ik liedjes voor naasten om me heen.. songs die kunnen ontroeren, troosten, liefde geven, liefde delen, mooie herinneringen kunnen ophalen, je moed kunnen geven…

Kortom: ‘Music Speaks, Music Moves’