Keep the SAULL alive

Bands

MIO (Muziek in Overleg)
Heb jij geen voorkeur maar wil je mij gewoon horen op jouw event? Bel mij en dan stemmen wij de invulling van het event samen af.

SAULL:
Hierin zijn veel mogelijkheden, met een pianist en/of gitarist en desgewenst percussie. In overleg wordt de beste invulling gegeven aan jouw wensen, het beste passend bij de gelegenheid. Van eigen werk tot hedendaagse muziek.

Het is ook mogelijk om mij als solo-artiest te boeken. In onderstaande video’s zing ik tijdens TEDX Venlo ’16 en met de band @When Love meets life. Laat je verrassen!

 

Hats Off
Hats Off, Petje af, laat jezelf zien….HATS OFF is een vrouwelijk, muzikaal DUO. Samen met Maartje Smedts genieten we van het delen van moderne muziek (covers) en tevens hebben we een begin gemaakt met eigen werk. En niet zomaar eigen werk. Live Muziek door twee muzikale dames. Wat wil je nog meer? Check ook www.hatsoff.nl

Jass
De band JASS is wat ze uitstraalt, creatief, enthousiast en vernieuwend. Samen met twee gezellige mannen: Jop Janssen (gitaar/drum) en Stef van Dijk (toetsen) mag ik het podium betreden. En spelen we samen covers met zo nu en dan een jazzy soundje.

The Hat
Anders dan de rest en samen met elkaar zorgen wij voor een super vet feest. Boek ons en wij zetten jullie feest op z’n kop. Ga jij trouwen, heb jij een groot tuinfeest of wil jij gewoon een super toffe avond vol top 40 muziek met een eigen sausje, dan zijn wij de perfecte band. Samen met Jurian Mooren, Maartje Smedts, Ivo Koenen, Michel Otten kom ik graag muziekjes brengen. Zie filmpje hieronder.

Begrafenissen / uitvaartdiensten / herdenkingsbijeenkomsten
Afscheid nemen hoort bij het leven. Het is moeilijk, maar onontkoombaar. Als een naaste overlijdt is het belangrijk om op een fijne manier afscheid te kunnen nemen. Voor het moment zelf en ook voor later.

Samen met Roel Arts kan ik voor een mooi en waardevol afscheid zorgen. Door onze persoonlijk aanpak proberen wij dichtbij de familie te staan en in overleg te zorgen voor de juiste muzikale ondersteuning. Vooraf ga ik met jullie in gesprek en wij kiezen samen de nummers uit. Er is tevens ruimte voor eigen nummers vanuit een wens van uw geliefde.

Muziek maken op een uitvaart geeft mij en Roel de gelegenheid om mensen een mooie muzikale ervaring te geven en een uitvaart als een fijne herinnering te koesteren.